Vår hemmelighet

Siden oppstarten i 2010 har Maskineriet skapt gode kunderelasjoner for noen av landets største aktører innen tv distribusjon, mobiltelefoni og strøm. I dag jobber det 273 dyktige selgere i Maskineriet, fordelt på våre lokasjoner i Skien, Oslo og  Arendal

En salgspartner bør ha fokus på kvalitet og ha høye ambisjoner på oppdragsgiverens vegne, som vi alltid har et tett samarbeid med. Dette, kombinert med våre tydelige mål og solide gjennomføringevne, har gjort Maskineriet til et av landets ledende callsenter. Det er derfor det er mulig for oss å skape langsiktige verdier for våre oppdragsgivere gjennom god kundeservice.

Fleksible

Vi tilpasser oss oppdragene i størrelse og varighet. Kombinasjonen av utgående telefonsalg, kundeservice og feltsalg gjør oss til et fleksibelt callsenter.

Bilde av hender på tastatur
Bilde av ansatt

Seriøse

For oss handler salg og kundeservice om å finne den rette løsningen for kunden. Kvalitetssikring av våre salg er en viktig del av salgsprosessen. Det gir oss fornøyde kunder og lønnsomme oppdrag.

Kompetanse

Salg og kundeservice er et prestasjonsyrke der den gode salgssamtalen er vårt viktigste verktøy. Dette krever innsikt og kunnskap om kundens behov og produktene som tilbys. Vi trener hele tiden på den gode salgssamtalen – først da kan vi tilby den beste løsningen for kunden.

Bilde av ansatt
Bilde av "high-five"

Samarbeid

De beste resultatene skaper vi i fellesskap – ambisiøse salgsteam med motiverende ledere og tydelige prosjektledere som har klare målsettinger. Resultatet er et samarbeid der oppdragsgivere oppnår verdiskapning gjennom partnerskap.

Moderne

Kundekontakt med en telefonsamtale, en e-post, et møte ansikt til ansikt eller et hyggelig svar på Facebook. Vi skaper verdifulle relasjoner der kunden er uavhengig av kanal.

Bilde av tastatur
Bilde av ansatt

Ambisiøse

Vi er stolte av å levere gode resultater til markedsledende bedrifter innenfor strøm, mobilabonnement og bredbånd. Motiverte medarbeidere og spennende oppdrag får oss til å sette oss stadig høyere mål. Vi er en ambisiøs samarbeidspartner.

Ønsker du en prat om et potensielt samarbeid?