Møtebooking

Møtebooking via en profesjonell aktør

Møtebooking skiller seg fra klassisk salg ved at vi ikke skal selge produkter eller tjenester. Vi skal simpelthen selge ideen om at det smart å investere en time på å bli bedre kjent med deg og dine tjenester.

Fordeler med ekstern møtebooking

  • Lav risiko kontra det å skulle ansette egne resurser
  • Fleksibelt og skalerbart. Vi kan booke 20 møter en måned og 60 møter dem påfølgende måneden.
  • Erfaring fra å jobbe med tilsvarende målgrupper.
  • Profesjonelle ringe- og støttesystemer.
  • Dine selgere kan bruke tiden sin der de både presterer og trives best; i møte med potensielle kunder.
  • Forutsigbare kostnader og kort oppsigelsestid.

 

Ønsker du å prøve lykken selv? Les våre 7 tips til møtebooking 

Return on Investment

Hvor mye koster et møte?

Hva er prisen på et møte og hvor mange møter kan vi booke på en dag? Dette er helt vanlig spørsmål alle som er interessert i møtebooking spør om. Dessverre finnes det ikke ett enkelt svar på dette. Sannheten er at det varierer kraftig basert på din målgruppe, dine produkter og ikke minst hvor vi legger listen for å faktisk booke et møte. Det finnes ikke noe mer irriterende å komme til et møte hvor interessen er lav og  muligheten for å  gjøre business ikke er til stede.

I Maskineriet måles ikke suksess basert på hvor mange møter vi kan booke, men på den businessen våre kunder genererer i møtene. I dagens marked er alle opptatt av ROI og våre tjenester har kun livets rett dersom vi kan forsvare vår kostnad.

 

Møte er ferskvare

Når jobben er gjort og dato for gjennomføring av møte skal avtales bør man anse dette som ferskvare. Vår tommelfingerregel er at vi forsøker å booke møter i inneværende pluss neste uke.  Med fulle kalendere og hektiske dager er det ikke alltid mulig å få til. Derfor må vi også kunne utøve fleksibilitet for å ivareta de vi ønsker at skal sette av tid til oss.

Verdien av møtebooking på kort og lang sikt.

Verdien på kort sikt ligger naturlig nok i de møtene som bookes. Svært mange legger altfor lite arbeid i å generere den langsiktige verdien, nemlig innsikt. Møtebooking B2B handler ofte om timing, og om den ikke er riktig så spiller det liten rolle hva du tilbyr eller hvordan tjenesten er priset.

Det man derimot kan sikre seg er verdifull informasjon som kan benyttes for å planlegge neste henvendelse. Når vi først har beslutningstager i tale kan vi også sikre oss annen relevant informasjon. Dette struktureres opp, enten direkte i deres CRM systemer eller på avtalt filformat. Dette gjør at du kan ha glede av jobben som gjøres mange måneder frem i tid.

I 2019 booket vi møter for alt fra store banker til gründerbedrifter.

Ønsker du hjelp til møtebooking? Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

    Hvem jobber vi med i dag?