Nyheter

Nytt og spennende prosjekt for Telenor Business

Styrker vår posisjon

Mandag 9. april markerte nok en milepæl i Maskineriets historie. Endelig var dagen her som vi har gledet oss til så lenge. Tretten spente selgere skal starte et nytt kapittel i sin karriere, og vil fremover representere Telenor Business sin merkevare.

Vi har siden oppstarten i 2010 jobbet med Telenor eide Canal Digital. I 2013 signerte vi en avtale med Telenor Mobil for salg av mobiltelefoni til privatmarkedet. Vi er både ydmyke og stolte over nå å få utvidet den tillitten til å også gjelde bedriftsmarkedet.

Vi har 250 ansatte selgere på hel og deltid. Dette gjør at vi allerede fra første dag kan stille et team som har relevant erfaring innen salg av telecom. Vi har også benyttet anledningen til å fylle opp med et par eksterne ressurser som kan tilføre gruppen en annen type erfaring.

Telenor Business har en intern salgsavdeling lokalisert på Gjøvik informerer Harry Hoel . Med Maskineriet på plass har vi samarbeid med tre eksterne samarbeidspartnere. Jeg har fått svært gode tilbakemeldinger fra Telenor Mobil og er overbevist om at dere kommer til å lykkes i bedriftsmarkedet. Jeg har et veldig godt førsteinntrykk av selskapet, både ledere og selgere som jeg har blitt kjent med disse dagene. Ser frem til et fantastisk samarbeid fremover.

Knut Nystedt fra Maskineriet smiler fornøyd når Harry Hoel fra Telenor bekrefter samarbeidet
Gjengen er samlet på Fornebu for faglig påfyll.

Ønsker du en prat om et potensielt samarbeid?