Nyheter

Nå er det endelig offisielt – Maskineriet åpner i Sverige

Vi blir nordiske

Det som startet som en hårete ambisjon for 4 år siden skal i løpet av september bli en realitet.

Maskineriet skal til Sverige. For å få til en vellykket lansering i Sverige er vi avhengig av den rette kompetansen. Dette har vi funnet i Lars Rune Andersen.

Han har 22 års erfaring fra Callcenter og har de siste årene jobbet både strategisk og operativt mot det svenske markedet.  Lars Rune startet hos oss 16. august som forretningsutvikler med ansvar for etablering av det svenske markedet.

Lars Rune startet som selger tilbake i 1999 og har siden den tid jobbet som skiftleder, avdelingsleder, salgssjef og daglig leder.  Lars Rune er 40 år og bor sammen med kone og 2 barn i sørlandsbyen Grimstad.

 

Hva var det som gjorde at du valgte å takke ja til nye utfordringer i Maskineriet?

Muligheten til å forme og bygge opp noe helt nytt fra start er noe jeg ser på som utrolig spennende. Etter alle årene i bransjen har man gjort seg en del erfaringer som jeg kan dra nytte av i etableringen av nye sentre.

Hvordan ser Maskineriet ut i Sverige om 1 år?

Da har vi etablert 2 callcentere med en vinnerkultur som skal merkes i det man kommer inn i lokalene. Vi er 80 medarbeidere som er opptatt av salg, kvalitet og kundetilfredshet. Jeg vil skape arbeidsplasser med fokus på det å lykkes med salg, uansett forutsetninger. Våre ledere skal se menneske der de er og hjelpe de videre slik at de opplever mestring. Ikke minst har vi skapt en inkluderende arbeidsplass hvor alle kan føle seg velkommen!

 

I Maskineriet er vi overbegeistret for at Lars Rune har takket ja til denne utfordringen og vi er er optimistiske på hva fremtiden skal bringe.

Velkommen ombord og lykke til.

Ønsker du et samarbeid med Maskineriet?