Nyheter

Maskineriet utvider til det blide Sørlandet! 

Maskineriet er stolte av å fortelle at vi nå etablere en ny avdeling i Arendal!  

Vi har fått flotte og moderne lokaler ved kystveien i MacGregor bygget i gåavstand fra sentrum. Her vil vi i første omgang etablerer 25 arbeidsstasjoner, men vi har ambisjoner om å bli en viktig og stor bedrift i regionen. Den daglige driften i Arendal vil bli styrt av Lars Rune Andersen.  Han bor selv på Fevik med sin familie, har lang fartstid i Callcenter bransjen og kjenner regionen godt. 

Maskineriet AS har de siste årene hatt en god og sunn vekst! Vi har stadig vekk fått forespørsler om å øke kapasiteten vår av både nåværende oppdragsgivere, men også potensielle nye oppdrag. En ny avdeling har derfor ligget på trappene en stund og nå gjør vi noe med det!!

 Arendal har en lang historie som en av de viktigste handelsbyene i norsk sjøfart! Vi kommer ikke med båt, men med kunnskap og teknologi til å skape nye arbeidsplasser og nye muligheter for unge mennesker i Agder i ett selskap der arbeidsmiljø, kvalitet, begeistring og salgsfokus er det som er viktigst. 

I tillegg til Arendal er Maskineriet nå lokalisert i Skien, Moss, Oslo og Falun. Vi har teller nå 475 ansatte og jobber med Allente, Fortum, Telia, Oslo Kommune, Helsedirektoratet, Entercard, Bonnier med flere. Vi er kåret til beste callcenter i Norge i 2020 og 6 ganger tidligere. Vi er Miljøfyrtårn og har eget Bærekraftombud. Maskineriet AS er Godkjent Callcenter gjennom VIRKE og ANFO.

Har du flere spørsmål eller ønsker å høre om jobbmuligheter, ta kontakt med Lars Rune Andersen mail: lars.rune.andersen@maskineriet.no eller på mobil: 950 29 802

Ønsker du et samarbeid med Maskineriet?