Nyheter

Salg av sesongkort for Odds Ballklubb

Odds Ballklubb + Maskineriet = Sant

Maskineriet er opptatt av tilhørighet og av å skape entusiasme i lokalsamfunnet. Helt siden oppstart i 2010 har våre hjerter alltid banket litt ekstra for alt som har med Grenland å gjøre. Det var derfor med stor glede at vi på tampen av 2017 kunne annonsere et samarbeid med Odds Ballklubb. Sammen definerte vi flere potensielle områder for samarbeid.

Vi er både ydmyke og stolte av at Odds Ballklubb gir oss anledning til å selge billetter på deres vegne. Salget av sesongbillett er et viktig økonomisk fundament for enhver fotballklubb og er med på å sette forventningene for publikumsbesøk den kommende sesongen.
På bildet til høyre ser vi Kristian Hauge, salgssjef i Odds Ballklubb, gå igjennom setekartet på Skagerrak Arena.

I tillegg til en fordelaktig pris, vil alle som kjøper billetter gjennom denne kampanjen få en eksklusiv plakat signert av en spiller. Vi trekker også en heldig vinner som får en spillerdrakt signert av hele laget.

Engasjement og entusiasme

Det var mange som ønsket å være med på prosjektet med Odds Ballklubb. Valget falt til slutt på Erlend, en hardbarket Odd Patriot. Han fikk følge av tidligere Odd-spiller Sarmen.

Både vi og gjengen i Odds Ballklubb var meget spente på hvordan kampanjen ble mottatt.
Dette er upløyd mark for begge parter. Med knappe 3 uker til avspark lot ikke responsen vente på seg.
Allerede etter en liten time hadde flere personer sikret seg sine sesongkort, og således også garanti for en eventuelt cupfinale.

Vi gleder oss til den nye sesongen og håper å se alle sammen på Skagerak Arena.

Fra venstre: Erlend i Maskineriet, Kristian i Odds Ballklubb, Sarmen i Maskineriet og Salgssjef i Maskineriet Shperblim

Ønsker du en prat om et potensielt samarbeid?