Nyheter

Rekordmåned for Maskineriet og Hafslund

Fantastisk start på året

Hafslund Strøm er en av Maskineriets største og viktigste kunder. Samarbeidet strekker seg tilbake til 2012 og det er derfor ekstra gledelig når vi sammen kan skape suksess.

Nøkkelen til den fantastiske januarmåneden er fleksibiliteten Maskineriet viste ved å oppjustere volum på kort varsel,. Nettopp dette er en styrke som er gull verdt for våre oppdragsgivere og noe vi er stolte av.

Da vi så at vi ikke hadde nok bemanning i Skien satt vi på en gjeng i Moss og i Oslo. De var klare på dagen og tok utfordringen på strak arm. Selv om teamet på kort tid økte med 40 selgere  klarte vi likevel å levere i henhold til Hafslund sine forventninger.

 

Maskineriet har vært en betydelig samarbeidspartner for Hafslund Strøms over flere år. Resultatene som ble oppnådd i Januar har ikke bare overgått alle våre forventinger, men har også knust tidligere salgsrekorder. Maskineriet har vært fleksible når nye muligheter har dukket opp, samtidig som man har forbedret resultatene i eksisterende prosjekter. Alt i alt har det bidratt til fantastiske resultater i januar og jeg svært stolt over det vi har fått til i fellesskap. Gratulerer!» – Ole Kroken, Business manager Hafslund Strøm

" "
Fra venstre: Knut Nystedt - Daglig Leder Maskineriet, Ole Kroken - Business Manager Hafslund, Stine Lundeberg Prosjektleder Maskineriet, Tina Jenssen - Teamleder Maskineriet, Geir Inge Thorstensen - Telemarketing Manager Fortum Consumer og Julie Fossum - Prosjektleder Maskineriet

Ønsker du en prat om et potensielt samarbeid?