Nyheter

Blir Norges største callsenter

Maskineriet og DRS fusjonerer til et selskap

Maskineriet ble startet i 2010 av Knut Nystedt og Tommy Albertsen, og har på få år hatt en eventyrlig vekst som har gjort oss til en ledende aktør i bransjen. Med 250 ansatte i Skien og Moss er Oslo et naturlig satsningsområde for oss fremover.

Økt slagkraft og kompetanse 

Det er derfor vi stolt kan annonsere at Maskineriet AS nå har gått inn og kjøpt aksjemajoriteten i DRS, og at vi sammen blir den største aktøren i bransjen i Norge. Dette gir oss den slagkraften og kompetansen som trengs for å vokse videre i årene fremover.

Med kontorer i 4 byer blir vi en del av en landsdekkende aktør med lokal tilknytning. Selskapene vil etter planen fusjonere i løpet av første kvartal 2019, og vil fremstå som Maskineriet AS. Daglig leder i DRS, Sverre Torjuul, vil gå inn på eiersiden i det nyfusjonerte selskapet med 9,1%, og blir arbeidende styreformann.

Salgs- og Kommunikasjonshuset  DRS har eksistert siden 2004, og har på disse 14 årene bygget seg opp til å bli en av de ledende aktørene i bransjen. Fra å være et tradisjonelt TM selskap har DRS i dag blitt et en leverandør av salg- og markedsføringstjenester på mange forskjellige plattformer, og har i dag over 150 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Trondheim, samt utleide til våre oppdragsgivere.

Norges beste callcenter

Til sammen har vi hele 6 ganger blitt kåret av NORDMA til Norges beste callcenter, samt at vi har mottatt en rekke andre priser for vårt arbeide innenfor salg og markedsføring.

Vi er kjent for å ha en sterk salgskultur, godt rykte i bransjen, mange spennende oppdragsgivere og å være toneangivende i forhold til kvalitet og myndighetskontakt.

Dette er en av de største fusjonene i vår bransje på mange år, og vi vil med dette dra nytte av både økt kompetanse og kapasitet i fremtiden.

 

Vi gleder oss til fremtiden.

 

Maskineriet er Årets Callsenter i  2018

" "
Sverre Torjuul og Knut Nystedt er er godt fornøyd med fusjonen .