Nyheter

Nominert til EY Entrepreneur Of The Year

Entreprenører innen salg og kundeservice

Vi er ydmyke og stolte over at Knut Nystedt og Tommy Albertsen  er med i nominasjonen av årets EY Entrepreneur Of The Year-program i region Sør. EY Entrepreneur Of The Year (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land.

Da Knut og Tommy startet Maskineriet tilbake i 2010 viste organisasjonskartet inkludert de to gründerne 6 personer. Mye har skjedd siden dengang. Selskapet har vokst fra 100 kvadrat og 6 ansatte i Skien, til nå å disponere ca 2500 kvadratmeter fordelt på to lokasjoner i Skien og Moss. Siste opptelling viste nesten 270 ansatte.  De har skapt en arene hvor unge mennesker kan få sitt første møte med arbeidslivet. 56% av alle ansatte er under 25 år og neste 1 av 4 ansatte forteller at Maskineriet er deres første arbeidsplass.

 Les om et stadig vanskeligere arbeidsmarked for unge uten utdannelse

I godt selskap

Regionskåring Sør, som består av fylkene Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og Vestfold, finner sted i Porsgrunn onsdag 17. oktober. Maskineriet er nominert sammen med Aspit ASCemo AS, Fjellvåken Holding AS, Imatis AS og  Volmax AS