Nyheter

Maskineriet utnevner Norges første Bærekraftombud

Maskineriet utnevner Norges første Bærekraftombud!

 

Dette er en nyhet vi har gledet oss lenge til å fortelle om! I februar holdt vi allmøter for alle ansatte i avdelingene i Skien, Oslo og Moss. Der oppfordret vi de ansatte til å søke på stillingen. Dessverre ble vi stoppet av korona-viruset, men nå tar vi hverdagen tilbake. Dette er en 20% stilling, og vårt bærekraftombud skal fungere på samme måte som et Verneombud.

Etter mange søknader og intervjurunder har valget falt på Jenny Ybanez. Jenny jobber til daglig på vår avdeling i Moss som kundebehandler, og har vært ansatt i Maskineriet siden 2018. Jenny gleder seg til de spennende oppgavene som nå venter!

 

Så vidt vi vet blir Jenny Norges første bærekraftombud, og Maskineriet viser med dette sine ambisjoner innenfor feltene bærekraft og miljø.

 

Hva skal et bærekraftombud gjøre?

Bærekraftombudet skal sikre at Maskineriet AS gjør de nødvendige tiltak innen bærekraft, både på kort og lang sikt, både internt og ut mot våre omgivelser. Skal vi fortsatt være Norges råeste arbeidsplass må vi også være best på bærekraft!

 

Vi skal være det selvfølgelige valg i fremtiden for ungdom som ønsker salgserfaring i en bedrift som bryr seg, og for oppdragsgivere som stiller krav om en klar miljøprofil. Vårt Bærekraftombud skal være vår frontfigur i denne satsningen. Hun skal delta på kurs, bli kjent med alle våre avdelinger og være vår forsikring på at alle i Maskineriet AS tar ansvar.

Vårt fundament for miljøsatsingen er FNs bærekraftmål.

Følg utviklingen på vår på Instagram og Facebook: Maskineriet_as

#bærekraftombud

Ønsker du å jobbe i Maskineriet?